Kungl. Konsthögskolan, Stockholm, Sverige

Lediga tjänster

Vi söker Rektorsassistent

Kungl. Konsthögskolan utbildar inom fri konst och arkitektur med tongivande svenska och utländska konstnärer, teoretiker och arkitekter som lärare. Högskolan har ca 230 studerande och drygt 60 anställda. Kungl. Konsthögskolan har ett 5-årigt program i fri konst och en 2-årig masterutbildning i fri konst, därutöver anordnas utbildning för yrkesverksamma konstnärer och påbyggnadsutbildningar inom arkitektur. På högskolan bedrivs också konstnärlig forskning. Arbetsplatsen är belägen på Skeppsholmen, centralt i Stockholm.

Vill du vara med på resan mot nya mål i en kreativ och dynamisk verksamhet? Här får du möjlighet att påverka utformningen av din roll där det ges frihet under ansvar.

Kungl. Konsthögskolan söker en självständig, problemlösningsfokuserad och strukturerad rektorsassistent som har hög integritet och ett moget förhållningssätt.

Beskrivning av tjänsten
Arbetet som rektorsassistent för Kungl. Konsthögskolan innebär att vara administrativt stöd till rektor och förvaltningschef i olika processer. Du arbetar flexibelt utifrån de behov som uppstår. I arbetet ingår ansvar för kalenderbokning, administrera agendor och kallelser samt vara sammankallande och protokollförare för ledningsgrupp. Vissa ekonomiuppgifter kommer förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet. Du har mycket god stilistisk förmåga och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift såväl på svenska som på engelska. Dina datakunskaper samt erfarenhet av office-paketet är utmärkta. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som chefsassistent inom högskolesektorn.

Som person har du mycket gott omdöme och hög integritet. Du är van att arbeta självständigt med ett proaktivt förhållningssätt och har stor förmåga att planera ditt arbete med en hög leverans. Vidare ser vi att du är ansvarskännande och prestigelös.

Övrig information
Anställningen är på 100% och är en tillsvidareanställning med provanställning.

Ytterligare upplysningar lämnas av Maria Axelsson, HR-chef 0707-53 51 80.

Fackliga företrädare är Ulrika Rosengren Gustafsson (SACO) och Göran Svenborn (ST). Samtliga nås på telefonnummer 08-614 40 00.

Välkommen med din ansökan senast 15 oktober 2017. Ansökan ska innehålla ansökningsbrev och cv med diarienummer 2.4.1-107-2017
Ansökan sker via länken: https://ansok.kkh.se/tjanster/ansok.php?id=78

Kungl. Konsthögskolan strävar efter en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.