Kungl. Konsthögskolan, Stockholm, Sverige

Kungliga Konsthögskolan söker utbildningsadministratör

Tjänsten som utbildningsadministratör innebär främst att hantera administrationen kring Arkitekturs kurser på post-master nivå och ge service och stöd till personal och studenter på Arkitektur. Arbetet består bland annat av enklare ekonomiadministration, resebokningar, framtagande av informationsmaterial och lägga in uppgifter i studie-dokumentationssystemet Ladok, Övrigt administrativt arbete inom Kungl. Konsthögskolans förvaltning ingår också.

 

Kvalifikationer 

 

Meriterande är erfarenhet av arbete med högskoleadministration, Ladok, ekonomiadministration och framtagande av informationsmaterial samt kännedom om Arkitekturområdet.

 

Personliga egenskaper

 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper

 

Anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid från och med mitten av augusti. Kungl. Konsthögskolan vill ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sökande ska, förutom ansökan, bifoga ett cv.

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-31 märkt med diarienummer: Dnr 2.4.1-98-2018

Ansökan lämnas in digitalt: https://ansok.kkh.se/tjanster/ansok.php?id=93

Ytterligare information lämnas av enhetschef Anneli Hovberger. Fackliga företrädare är Cecilia Sagrén(SACO-S) och Göran Svenborn (ST). Samtliga nås på telefon 08-614 40 00.

Kungl. Konsthögskolan vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och vi välkomnar sökanden som bidrar till detta.